Aanmelding Om je aan te melden bij Moussa Psychologie en Coaching is er een verwijzing voor BGGZ vanuit de huisarts nodig. Nadat je een verwijzing hebt ontvangen, kun je mij een mail sturen, zie contactgegevens. Er zal een telefonisch screeningsgesprek worden gepland op een afgesproken dag en tijdstip. In dit telefonische contact maken we kort kennis met elkaar, informeer ik je over de werkwijze en kijken we samen of je hulpvraag en verwachtingen passen bij wat ik kan bieden in de generalistische basis GGZ. 
 

Werkwijze


Moussa Psychologie en Coaching biedt laagdrempelige hulp zowel op locatie als ook therapie op afstand via online therapie. Bij Moussa psychologie en coaching wordt gewerkt met verschillende methodieken; EMDR, CGT, ACT, mindfulness(MBCT) en oplossingsgerichte therapie. De behandeling wordt afgestemd op de persoonlijke psychische klachten. In veel gevallen zal gewerkt worden met een combinatie van behandelmethodieken. 

Na de telefonische screening en een positieve indicatie , zal meteen een intakegesprek worden gepland. Na het eerste gesprek zal in overleg met jou een behandelplan worden opgesteld waarin de doelen worden geformuleerd en de behandeling wordt uitgelegd. Hierna wordt de behandeling gestart.